« Inapoi

Carpaccio de halibut

Aperitive si Minuturi

Apreciaza Adauga la favorite

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

30 Min.
(1)
Durată
Dificultate
1 Aprecieri
Carpaccio de halibut
Printeaza Trimite pe email

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

Mod de preparare

Timp de gatire: 30 Min.

Intindem feliile de halibut afumat pe farfurie, intercaland feliile intre ele.

Taiem avocado in cuburi mici si le asezam peste feliile de halibut.

Taiem marul in felii subtiri pe care le asezam peste feliile de peste.

Taiem rosiile cherry in 4 si le asezam peste halibut.

Amestecam uleiul de avocado cu sucul de lamaie si miezul de nuca tocat marunt si obtinem un dressing. 

Dupa ce avem totul intins frumos pe farfurie, stropim cu dressingul obtinut, iar in mijloc asezam un bulgare de salata de rucola cu dressing.

Servim rece. Pofta buna!

Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu!