meriți să fii surprins
Carnati Traditionali

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

650 g g Carne de porc Carne de porc
350 g g Slanina de porc afumata Slanina de porc afumata
8 g g Busuioc Busuioc
2 g g Chimen Chimen
12 g g Cimbru Cimbru
3 g g Ienibahar Ienibahar
12 g g Piper negru Piper negru
Sare grunjoasa Sare grunjoasa
(dupa gust)
12 g g Usturoi Usturoi

Carnati Traditionali

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:15 h
(5)

Mod de preparare

Reteta pentru 1kg de compozitie:

Carnea si slanina se dau la masina de tocat de 2 ori. Intr-o tigaie se prajesc boabele de ienibahar si chimen pana incep sa miroasa intens. Se macina cu ajutorul unei rasnite de cafea sau intr-un mojar cu pistil.

Se amesteca apoi carnea cu toate condimentele si cu usturoiul pisat si se omogenizeaza. Se introduce carnea in membrana. Carnatii se pot servi proaspeti sau uscati si afumati.

Pentru a putea fi serviti uscati, trebuie sa fie marit dozajul de sare grunjoasa pana la 20 g. Pofta buna!