« Inapoi

Bruschete cu ciuperci marinate si sunca de Parma

Aperitive si Minuturi

Apreciază Adaugă la favorite

Reteţa a fost adaugată la favorite!

Reteţa este deja adaugată la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

30 Min.
(0)
Durată
Dificultate
0 Aprecieri
Bruschete cu ciuperci marinate si sunca de Parma
Printează Trimite pe email

Reteţa a fost adaugată la favorite!

Reteţa este deja adaugată la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

Mod de preparare

Timp de gatire: 30 Min.

Se feliaza sunca, dar nu foarte subtire. Ciupercile se spala si se taie in patru.

Se scot acele de la doua crengute de rozmarin, se taie si se prajesc timp de 5 minute, alaturi de ciuperci, in uleiul de masline bine incins. Se asezoneaza cu sare, piper si otet balsamic, dupa gust si se iau de pe aragaz.

Se injumatatesc baghetele si se prajesc in toaster. Catelul de usturoi se curata si se marunteste. Partea taiata a painii se unge cu ciupercile si sosul acestora, se adauga usturoiul, se pune deasupra sunca si se garniseste cu crengutele ramase de rozmarin.