« Inapoi

Brownies

Deserturi

Apreciaza Adauga la favorite

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

45 Min.
(2)
Durată
Dificultate
2 Aprecieri
Brownies
Printeaza Trimite pe email

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

Mod de preparare

Timp de gatire: 45 Min.

Topiti untul si ciocolata intr-un vas. Dupa ce s-au topit, lasati sa se raceasca 5 minute. Dupa ce s-a racit, adaugati peste ciocolata ouale, rand pe rand si amestecati bine. Apoi adaugati si zaharul si il incorporati si pe el. Adaugati si faina (cernuta) putin cate putin si incorporati-o bine. Puneti si esenta de vanilie. Adaugati si ciocolata maruntita si mixul de fructe uscate si omogenizati totul foarte bine.

Tapetati o tava cu hartie de copt si turnati compozitia in tava. Dati la cuptor la 170 grade C pentru 25 minute. Scoateti si lasati la racit. Textura apare ca fiind necoapta.

Pentru glazura facem un ganache de ciocolata. Puneti intr-un vas frisca lichida si ciocolata si lasati pe foc pana se topeste ciocolata si se omogenizeaza totul. Ganachul obtinut il turnati apoi peste brownies racit.

Ornati cu nuci pecan sau le puteti lasa asa. Pofta buna!