meriți să fii surprins
Briose cu nuci pecan si curmale

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

250 g g Faina alba de grau Faina alba de grau
(000)
1 plicuri plic Praf de copt Praf de copt
2 linguri lingura Cacao Cacao
50 g g Fulgi de ovaz Fulgi de ovaz
200 ml ml Bautura din soia Bautura din soia
50 ml ml Ulei de masline Ulei de masline
3 linguri lingura Miere Miere
100 g g Nuci pecan Nuci pecan
100 g g Curmale Curmala

Briose cu nuci pecan si curmale

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(101)

Mod de preparare

Puneti intr-un bol faina (cernuta) si praful de copt. Adaugati cacao, fulgii de ovaz si omogenizati bine totul. Intr-un alt bol, adaugati laptele de soia, uleiul si mierea. Omogenizati bine totul si apoi adaugati amestecul peste cel uscat.

Adaugati nucile pecan si curmalele taiate (fara samburi) si amestecati pana obtineti un aluat omogen.

Turnati aluatul in formele de briose. Inainte de a baga la cuptor, deasupra fiecarei briose puneti 2 nuci pecan si abia apoi bagati la cuptor la 180°C, timp de 25 minute.

Le scoateti, le lasati sa se raceasca si, inainte de servire, le puteti pudra cu zahar pudra. Le puteti servi cu dulceata. Pofta buna!