meriți să fii surprins
Briose cu ciocolata si portocale

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

briose

250 g g Faina Faina
90 g g Cacao Cacao
1 plicuri plic Praf de copt Praf de copt
1 praf praf Sare Sare
250 g g Unt Unt
200 g g Zahar Zahar
1 plicuri plic Zahar vanilat Zahar vanilat
4 bucati bucata Oua Ou
1 bucati bucata Coaja de portocala Coaja de portocala
(bio)
150 ml ml Lapte Lapte
100 g g Ciocolata neagra Ciocolata neagra
(tocata)

crema

250 g g Branza mascarpone Branza mascarpone
70 g g Zahar pudra Zahar pudra
200 g g Ciocolata cu lapte Ciocolata cu lapte

Briose cu ciocolata si portocale

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(57)

Mod de preparare

Puneti intr-un bol ingredientele uscate: faina cernuta, cacao cernuta, praful de copt, sarea si amestecati bine.

Intr-un alt bol, puneti untul moale (la temperatura camerei), zaharul, zaharul vanilinat si mixati bine totul. Adaugati ouale unul cate unul si mixati, coaja de la o portocala bio si laptele si mixati din nou.

Adaugati ingredientele uscate peste cele umede si incorporati bine totul cu o spatula. Adaugati si ciocolata neagra tocata marunt.

Pregatiti formele de briose cu hartiute si cu ajutorul unei linguri de inghetata, turnati compozitia.

Dati la cuptorul preincalzit, la 180 °C, timp de 15-20 minute.

Pentru crema, omogenizati mascarponele, topiti ciocolata cu lapte si amestecati-o cu mascarponele si zaharul pudra. Amestecati pana obtineti o crema omogena.

Dupa ce ati scos briosele din cuptor, lasati-le sa se raceasca si apoi ornatile cu crema pregatita, cu ajutorul unui posh. Puteti orna si cu feliute de portocala.

Pofta buna!

1 oferte

Ouă de găină, MOuă de găină, M
Ouă de găină, M
28.03 - 31.03
Stoc limitat!*
8,65Lei