« Inapoi

Briose cu ciocolata si portocale

Deserturi

Apreciaza Adauga la favorite

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

20 Min.
(19)
Durată
Dificultate
19 Aprecieri
Briose cu ciocolata si portocale
Printeaza Trimite pe email

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

Mod de preparare

Timp de preparare: 40 Min.
Timp de gatire: 20 Min.

Vezi reteta pas cu pas: Reteta video briose cu ciocolata si portocale

Puneti intr-un bol ingredientele uscate: faina cernuta, cacao cernuta, praful de copt, sarea si amestecati bine.

Intr-un alt bol, puneti untul moale (la temperatura camerei), zaharul, zaharul vanilinat si mixati bine totul. Adaugati ouale unul cate unul si mixati, coaja de la o portocala bio si laptele si mixati din nou.

Adaugati ingredientele uscate peste cele umede si incorporati bine totul cu o spatula. Adaugati si ciocolata neagra tocata marunt. 

Pregatiti formele de briose cu hartiute si cu ajutorul unei linguri de inghetata, turnati compozitia.  

Dati la cuptorul preincalzit, la 180 °C, timp de 15-20 minute. 

Pentru crema, omogenizati mascarponele, topiti ciocolata cu lapte si amestecati-o cu mascarponele si zaharul pudra. Amestecati pana obtineti o crema omogena. 

Dupa ce ati scos briosele din cuptor, lasati-le sa se raceasca si apoi ornatile cu crema pregatita, cu ajutorul unui posh. Puteti orna si cu feliute de portocala. 

Pofta buna!