Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
220 g g | Faina alba de grau Faina alba de grau | |
30 g g | Cacao Cacao | |
0,5 lingurite lingurita | Scortisoara Scortisoara | |
120 g g | Zahar pudra Zahar pudra | |
1 plicuri plic | Zahar vanilat Zahar vanilat | |
5 g g | Praf de copt Praf de copt | |
1 praf praf | Sare Sare | |
140 g g | Iaurt grecesc Iaurt grecesc | |
60 ml ml | Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBiscuiti cu iaurt si cacao
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Amestecati intr-un vas ingredientele solide: faina, cacao, scortisoara, zaharul pudra, zaharul vanilat,praful de copt si sarea. Intr-un alt vas amestecati ingredientele lichide: iaurtul si uleiul.
Puneti ingredientele lichide peste cele solide si amestecati bine pana obtineti un aluat. Avand in vedereca nu are unt, treceti imediat la modelarea biscuitilor.
Presarati faina pe blatul de lucru, intindeti aluatul si decupati biscuitii cu ajutorul unor forme. Ii puneti pe o tava tapetata cu hartie de copt si bagati la cuptor la 180°C, timp de 12 minute.
Ii scoateti, ii lasati sa se raceasca in tava, ii pudrati cu zahar sau nu si ii serviti. Pofta buna!