meriți să fii surprins
Biscuiti cu iaurt si cacao

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

220 g g Faina alba de grau Faina alba de grau
30 g g Cacao Cacao
0,5 lingurite lingurita Scortisoara Scortisoara
120 g g Zahar pudra Zahar pudra
1 plicuri plic Zahar vanilat Zahar vanilat
5 g g Praf de copt Praf de copt
1 praf praf Sare Sare
140 g g Iaurt grecesc Iaurt grecesc
60 ml ml Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui

Biscuiti cu iaurt si cacao

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(50)

Mod de preparare

Amestecati intr-un vas ingredientele solide: faina, cacao, scortisoara, zaharul pudra, zaharul vanilat,praful de copt si sarea. Intr-un alt vas amestecati ingredientele lichide: iaurtul si uleiul.

Puneti ingredientele lichide peste cele solide si amestecati bine pana obtineti un aluat. Avand in vedereca nu are unt, treceti imediat la modelarea biscuitilor.

Presarati faina pe blatul de lucru, intindeti aluatul si decupati biscuitii cu ajutorul unor forme. Ii puneti pe o tava tapetata cu hartie de copt si bagati la cuptor la 180°C, timp de 12 minute.

Ii scoateti, ii lasati sa se raceasca in tava, ii pudrati cu zahar sau nu si ii serviti. Pofta buna!