Vezi reteta pas cu pas: Reteta video biscuiti cu iaurt si cacao
Amestecati intr-un vas ingredientele solide: faina, cacao, scortisoara, zaharul pudra, zaharul vanilat, praful de copt si sarea. Intr-un alt vas amestecati ingredientele lichide: iaurtul si uleiul.
Puneti ingredientele lichide peste cele solide si amestecati bine pana obtineti un aluat. Avand in vedere ca nu are unt, treceti imediat la modelarea biscuitilor.
Presarati faina pe blatul de lucru, intindeti aluatul si decupati biscuitii cu ajutorul unor forme. Ii puneti pe o tava tapetata cu hartie de copt si bagati la cuptor la 180°C, timp de 12 minute.
Ii scoateti, ii lasati sa se raceasca in tava, ii pudrati cu zahar sau nu si ii serviti. Pofta buna!
Selecteaza ingredientele pe care vrei sa le adaugi in lista de cumparaturi.
220 g Faina alba de grau Faina alba de grau 30 g Cacao Cacao 0,5 lingurita Scortisoara Scortisoara 120 g Zahar pudra Zahar pudra 1 plic Zahar vanilinat Zahar vanilinat 5 g Praf de copt Praf de copt 1 praf Sare Sare 140 g Iaurt grecesc Iaurt grecesc 60 ml Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui Adauga in lista de cumparaturi