« Inapoi

Biscuiti cu fulgi de ovaz

Mic Dejun

Deserturi

Apreciaza Adauga la favorite

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

20 Min.
(23)
Durată
Dificultate
23 Aprecieri
Biscuiti cu fulgi de ovaz
Printeaza Trimite pe email

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

Mod de preparare

Timp de gatire: 20 Min.

Vezi reteta pas cu pas: Reteta video biscuiti cu fulgi de ovaz

Puneti fulgii de ovaz, faina, zaharul,  praful de copt si zaharul vanilinat intr-un bol si amestecati bine totul. Apoi adaugati ouale, laptele bio (care este la temperatura camerei), uleiul si omogenizati foarte bine. Dupa ce ati omogenizat, adaugati zmeura congelata si ciocolata maruntita.

Tapetati o tava cu hartie de copt si cu ajutorul unei linguri de inghetata sau pur si simplu cu 2 linguri, modelati biscuitii.

Bagati tava la cuptor, la 170°C, timp de 12-15 minute, daca doriti sa fie mai pufosi sau 20 minute daca doriti sa fie mai crocanti. Atentie, biscuitii trebuie sa fie moi, pentru ca ei se mai intaresc atunci cand se racesc.

Pofta buna!