« Inapoi

Biscuiti cu cacao si merisoare

Pentru Copii

Apreciaza Adauga la favorite

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

30 Min.
(6)
Durată
Dificultate
6 Aprecieri
Biscuiti cu cacao si merisoare
Printeaza Trimite pe email

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

Mod de preparare

Timp de gatire: 30 Min.

Intr-un bol amestecati ingredientele solide: faina, zaharul pudra, praful de copt, sarea si cacao. Intr-un alt bol amestecati ingredientele lichide: uleiul, iaurtul grecesc si esenta de rom.

In bolul cu ingrediente solide, adaugati si merisoarele si amestecati. Apoi, adaugati ingredientele lichide peste cele solide si omogenizati bine totul pana obtineti un aluat.

Pregatiti o tava tapetata cu hartie de copt.

Cu ajutorul unei linguri, formati biscuitii. Luati aluat cu o lingura si formati o mingiuta, apoi, dupa ce o puneti in tava, pe hartia de copt, o aplatizati cu ceva (noi i-am aplatizat cu o forma de ramekin). Bagati la cuptor, la 180° C, timp de 12-15 minute. 

Puteti servi ca atare sau alaturi de o mure sau zmeura. Pofta buna!