« Inapoi

Biscuiti americani cu nuci pecan

Deserturi

Mic Dejun

Apreciaza Adauga la favorite

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

45 Min.
(11)
Durată
Dificultate
11 Aprecieri
Biscuiti americani cu nuci pecan
Printeaza Trimite pe email

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

Mod de preparare

Timp de gatire: 45 Min.

Intr-un bol mixam untul impreuna cu zaharul  si vanilia pana obtinem o spuma, iar cristalele zaharului sunt dizolvate. Adaugam faina amestecata cu praful de copt si un praf de sare. Amestecam si punem si nucile pecan, tocate grosier din cutit. Omogenizam aluatul de biscuiti.

Punem hartie de copt intr-o tava si pornim cuptorul la 180C.

Luam aluat de biscuiti în lingura de inghetata, il transferam in palma si modelam cu mainile biscuitii sub forma de bile. Asezam bilele in tava pregatita lasand cativa cm distanta intre ele. Dam tava la cuptor pentru 20-25 minute. Odata copti, scoatem biscuitii din tava si ii lasam sa se raceasca.

Sper sa va placa si sa incercati reteta cat mai curand! Va pupa gospo! :*

Nucile pecan pot fi inlocuite cu nuci romanesti, arahide, alune, merisoare sau chiar alte fructe deshidratate taiate marunt. Le gasiti pe toate in magazinele Lidl!

Aroma biscuitilor poate fi imbogatita cu coaja razuita de lamaie sau portocala, scortisoara macinata sau mix de condimente pentru turta dulce.

Daca doriti, puteti glazura biscuitii cu ciocolata topita sau glazura de cacao la rece.

Folositi lingura de inghetata pentru a portiona aluatul. Asa biscuitii vor avea toti aceeasi dimensiune.

Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.