meriți să fii surprins
Rosii umplute cu spanac si parmezan

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

Ulei de masline Ulei de masline
(cat cuprinde)
1 catei catel Usturoi Usturoi
450 g g Spanac Spanac
250 g g Miez de nuca Miez de nuca
1 bucati bucata Oua Ou
1 catei catel Usturoi Usturoi
50 g g Unt Unt
3 fire fir Ceapa verde Ceapa verde
5 linguri lingura Parmezan ras Parmezan ras
Piper negru Piper negru
(dupa gust)
4 bucati bucata Rosii Rosie

Rosii umplute cu spanac si parmezan

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(8)

Mod de preparare

Intr-o tigaie, puneti ulei de masline si usturoiul, il lasati 1 minut si apoi il scoateti. Adaugati spanacul congelat si il lasati pe foc pana se inmoaie. Il scoateti si il lasati la scurs.

Intre timp, spalati rosiile, le taiati capacele, scoateti semintele si le lasati cu fata in jos pe un prosop de hartie pentru a absorbi excesul de umiditate.

Intr-un bol, adaugati spanacul taiat, miezul de paine, oul batut, usturoiul, untul topit, ceapa verde si parmezanul. Asezonati cu piper. Omogenizati bine totul.

Puneti jumatatile de rosii taiate intr-un vas tapetat cu hartie de copt. Rosiile trebuie sa fie cu fata in sus. Umpleti fiecare rosie cu amestecul de spanac si deasupra presarati parmezan. Bagati la cuptor la 180 grade C, timp de 15 - 20 minute sau pana cand parmezanul formeaza o crusta aramie.

Atunci cand serviti, daca mai doriti, mai puteti presara o lingurita de parmezan. Pofta buna!