meriți să fii surprins
Cotlet de porc la cuptor

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Teo's Kitchen
Teo's Kitchen
Reteta propusa de Teo Rogobete.

Ingrediente

4 felii felie Cotlet de porc Cotlet de porc
1 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
Sare Sare
Piper Piper
200 g g Crema de branza Crema de branza
3 linguri lingura Sos pesto Sos pesto
150 g g Branza Mozzarella Branza Mozzarella
(razuita)

Cotlet de porc la cuptor

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(39)

Mod de preparare

Incingem cuptorul la 180°C. Punem intr-o tava putin ulei de masline.

Condimentam cotletul de porc cu sare si piper dupa gust. Asezam feliile de carne in tava.

Intr-un bol amestecam crema de branza si pesto. Distribuim amestecul peste bucatile de carne intr-un strat uniform. Punem deasupra un strat generos de mozzarella.

Dam totul la cuptor 30-40 minute sau pana carnea este facuta si are o crusta frumos rumenita. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.

Ce trebuie sa stiti despre reteta: Pentru aceasta friptura rapida poti folosi cotlet de porc, piept de pui, file de piept de curcan, pulpe de pui dezosate. Este o friptura foarte versatila pe care o poti adapta foarte usor la tipul de carne pe care-l aveti in frigider/congelator. Puteti inlocui pesto cu busuioc cu pesto rosu sau pasta de tomate.